dimarts, 19 d’abril del 2011

Ja hem fet la quarta!!!!

Ahir vam fer la quarta sessió de debat sobre les necessitats del nostre poble i com poder ajudar a resoldre-les amb un bon programa de govern.

Igual que a les tres anteriors, les persones assistents van fer moltes i molt interessants aportacions en l’acte que va acabar a tocar de les 9 del vespre...

Estem tots molt satisfets del desenvolupament dels actes, tant de l'assistència com de la participació, especialment per les moltes i bones aportacions que heu fet.

Us recordo que totes les aportacions seran incorporades al nostre programa de govern municipal, que tenim previst d'aprovar el proper 27 d'abril, en una sessió que hi sereu convidats a participar i de la que ja us informarem.


Els socialistes volem un Masnou ple de vida. Una vila on la gent tingui més i millors oportunitats de guanyar-se la vida. On la creativitat, el coneixement i les ofertes artístiques i culturals ens permetin gaudir amb plenitud i dinamisme i desenvolupar-nos com a persones i col∙lectivament. On la convivència, la cohesió social i els serveis públics ens donin les condicions bàsiques de benestar i de pau i justícia social.

Podeu llegir la nostra proposta de programa electoral dividit en cinc temes i en els que esperem ens ajudeu a millorar...
Gràcies a totes i tots els que vau venir i als que ens seguiu des del Facebook, el Blog o que participeu directament des del grup de suport amblamarta.

I per acabar, com sempre, un parell de fotografies de l'acte:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada