dissabte, 16 d’abril del 2011

Ja hem fet la tercera!!!!

Ahir vam fer la tercera sessió de debat sobre les necessitats del nostre poble i com poder ajudar a resoldre-les amb un bon programa de govern.

En la mateixa línia que les anteriors, les persones assistents van fer moltes i molt interessants aportacions en l’acte que va acabar a tocar de les 9 del vespre...

Estem tots molt satisfets del desenvolupament dels actes que, com ja sabeu resta nomes el darrer el dilluns 18 d’abril a la sala polivalent de l’espai de vienesos, a partir de les set de la tarda.

He de dir-vos que hi va haver força debat, donat els temes que vam tractar, a saber:
  1. Ordenació Urbana: Eix cívic Vallmora, antiga Dogi i Estampadora, Parc Vallmora, platja i el litoral, passeig marítim i Port.
  2. Medi Ambient: Sostenibilitat, ecologia, natura, neteja, civisme
  3. Mobilitat: Transport públic, vianants, voreres i carrers, estacionament i Ronda Maresme
Dir-vos que donat l'impacte i especialment la desinformació existent respecte la Ronda del Maresme estem organitzant una jornada informativa i de debat específica pel dilluns 2 de maig a Can Mandri de la que us concretaré més endavant.
 
Els socialistes volem un Masnou ple de vida. Una vila on la gent tingui més i millors oportunitats de guanyar-se la vida. On la creativitat, el coneixement i les ofertes artístiques i culturals ens permetin gaudir amb plenitud i dinamisme i desenvolupar-nos com a persones i col∙lectivament. On la convivència, la cohesió social i els serveis públics ens donin les condicions bàsiques de benestar i de pau i justícia social.

Podeu llegir la nostra proposta de programa electoral dividit en cinc temes i en els que esperem ens ajudeu a millorar...
 
Gràcies a totes i tots els que vau venir i als que ens seguiu des del Facebook, el Blog o que participeu directament des del grup de suport amblamarta.

I per acabar, com sempre, unes fotografies de l'acte: 
 














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada