dissabte, 7 de maig del 2011

Comença de debò la campanya electoral

Efectivament, a les 00 hores del dia d'avui ha donat inici a la campanya electoral. Nosaltres vam preparar un acte diferent, distès i relaxat, a la plaça esportiva de Pau Casals, a tocar de la guingueta La Petita de la Carmela i l'Adolf.

Vam convocar-nos en una arrossada que va ser més multitudinària del que inicialment havíem previst tot i la inclemència del temps. La vetllada va estar amenitzada pel grup The Charters.

A l'inici vaig adreçar unes paraules sobre el ja conegut posicionament del PSC favorable a la Ronda sempre que sigui coberta motivant el perquè, a diferencia d'altres que es posicionen en contra sense arguments. També vaig parlar de les millores que proposem per a l'autobus urbà.

El nostre posicionament respecte aquest dos temes està suficientment acreditat en els targetons que hem editat i estem repartint, el 01 La Ronda i el 02 l'Autobus urbà.

El sopar va ser un acte de cohesió que va permetre convocar-nos per a la gran enganxada de cartells per promocionar la meva candidatura.

Ara ja puc demanar-vos que em voteu: voteu socialista, voteu per un Masnou Ple de Vida, voteu la Marta Neira, voteu-me!!!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada