dissabte, 14 de maig del 2011

UNA LLARGA CONVERSA SOBRE EL MASNOU

Ahir nit ens vàrem reunir un centenar llarg de persones a la Plaça de Miquel Martí Pol per gaudir de l'art declamatori d'en Pepo Mayolas, menjar fideus i parlar del Masnou.

En Pepo ens va fer passar una estona molt agradable i emocionant amb la seva selecció de poemes, recitats com només ell sap fer. De poetes del Masnou i, com no podia ser d'una altra manera en aquesta nova plaça del poble,d'en Miquel Martí Pol.

De fideus n'hi havia molts i gairebé vàrem fer net. Vull agrair de tot cor les moltes persones que varen contribuir a aquesta trobada amb les seves cassoles i paelles de fideus dels més variats estils i amb les seves amanides. Compartir fa poble, fa col·lectivitat, fa amistat, aprenem uns dels altres i és divertit.

Però no només vàrem menjar. També vàrem parlar, i molt. Moltes de les persones assistents tenien coses a dir i varen compartir amb nosaltres els seus neguits i les seves aspiracions, les seves preocupacions i els seus somnis.

Vàrem parlar d'alguns dels nostres projectes pel Masnou, com ara l'ampliació del poliesportiu, el parc Vallmora, la transformació dels terrenys ocupats actualment per la DOGI o el suport al nostre comerç i al nostre turisme. I de la necessitat d'estar al costat de la gent gran, de les persones que pateixen minusvalies, de les drogues, del transport públic i de tots els temes que, com aquests, varen ser trets pels assistents. Passaven les 11 i encara xerràvem.

Avui dissabte serem a un altre barri del nostre poble, al Bellresguard. Tornarem a parlar del Masnou en el Parc del llac, mentre sopem truïtes i gaudim de la música de la Jove Orquestra.

I si plou, no cal patir: ens refugiarem a la Casa del Marquès i seguirà la festa.

Us poso unes fotografies fetes per l'Ernest Suñé i el Gerard Poch...















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada