dilluns, 7 de febrer del 2011

Setmana apretada!!!

La setmana passada vam tenir tots una agenda força densa i sembla ser que serà un continu a partir d’ara...

A més de la preparació de la propera campanya electoral i mantenir reunions gairebé diàries amb l’equip que està treballant en aquest tema, manting la meva agenda d’activitats especialment com a regidors de Cultura i Dona.

Amb Nicolas Fogo i l'Eduard Gisbert
Precisament m’agradaria convidar-vos a l’exposició de Nicolas Fogo Amante que podreu trobar a la Casa de Cultura-CIRD i que val la pena que us hi passeu. La vam inaugurar el passat divendres amb una gran afluència de públic. 

Estic segura que us agradarà!!!!

Un altre lloc on m’ho vaig passar molt be va ser dissabte als Tres Tombs organitzat per l'Associació de Veïns del Carrer de Sant Rafael i que va comptar amb l'animació dels Tabalers de la Colla de Diables del Masnou.


També vam aprovar els pressupostos municipals. Dijous, els pressupostos presentats per l’Artur Gual, Regidor d'Hisenda, van aconseguir la confiança de la majoria del plenari municipal. L'import total és de 20,79 milions d'euros. Aquesta xifra suposa un descens del 2,28% respecte de la de l'any anterior, és a dir, 485.000 euros menys.

Tot i que pugui semblar anecdòtic, heu de saber que devem ser el primer ajuntament que estant en minoria ha estat capaç d’aprovar-los els quatre anys consecutius, evidentment, gràcies al treball de l’Artur i la responsabilitat de gran part de l’oposició.

Per cert, el diari El Punt publica una entrevista a l’Eduard Gisbert que poseu seguir al blog de l’Ernest Suñé.

A veure com va aquesta setmana!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada