dijous, 24 de febrer del 2011

Queixes sobre l'aparcament al Masnou....

Ahir  la ràdio va servir de caixa de ressonància per a què diverses persones del Masnou hagin posat de manifest la seva insatisfacció per les dificultats d'aparcar a la nostra ciutat.

Certament, aquest és un dels problemes més importants del Masnou, amb  interessos sovint enfrontats: cada cop hi ha més cotxes, cada cop més guals, tothom vol aparcar al costat de casa i sense tenir que pagar, també aspirem a una ciutat sense contaminació, on poder caminar tranquilament i gaudir dels nostres carrers i places.

La solució passa per millors mesures municipals pel que fa a la mobilitat  i per la necessària concienciació d’un canvi de   comportament dels automobilistes.

Per part de l'ajuntament: cal posar a disposició dels veïns del Masnou més llocs per aparcar; inclourem en el nostre programa pels propers quatre anys més zones d'aparcament preferents per als veïns del Masnou (zona groga o verda) i més accessibilitat i millors condicions per fer
servir l'aparcament del port, entre altres mesures.

Per part dels automobilistes, cal que ens esforcem a utilitzar menys el cotxe en els desplaçaments interiors.

En el cas del carrer Lluís Millet, cal reconèixer que l'ajuntament no ho ha fet prou bé, i que estem en vies de trobar-hi una solució amb l’imprescindible diàleg amb els veïns afectats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada